İnternet Tesisatçısı – 05368467981

İnternet Tesisatçısı – 05368467981

İstanbul İnternet Tesisatçısı

Evleriniz İnternet alakalı tesisat tamir işlerini uzman kişilerce ve test cihazlar ile yapılması gerekir İstanbul merkezli İnternet tesisat tamircisi firmamız sizden gelen tüm teknik bakım ve sorun giderme noktasında internet işlerinizi itina ile yapan bir firma olup, Yanısıra modem ve teknik kablo tesisat çekimi  ve İnternet arıza giderme ve ev içinde bina tesisat işlerinde yeni kablo çekim işleri için biden teklif ve destek alabilirsiniz.

Bina İnternet Tesisat Arızaları Sorun Giderme

İnternet tesisatçısı fiber altyapısına erişilebilirliği altyapı şirketlerinin size fiber internet sağlamak için hangi kriterlere sahip olmanız gerektiği ayrıca hangi kanallardan fiber İnternet talebinde bulunabileceğinizden bahsedeceğim sizlere, İnternet Servisi nedir? öncelikle bundan başlayalım fiber internet yüksek hızlı internet Teknolojisidir fiberin vdsl ve Vdsl interneti daha hızlı olmasının sebebi İletinin fiber optik denilen kablolar aracılığı ile yapılmasıdır. İnternet Tesisatçısı olarak ışık hızında iletim sağlayan bu kablolar sayesinde İnternet hızı 1000 megabit e kadar çıkabilir ışık hızı derken gerçekten ışıktan bahsediyorum fiber optik teknik hizmetler bu kabloların yapısı cam şeklinde ve içerisinden ışık geçer yani ışığı iletirler bu ışık Coder ve decoderlerin  vasıtası ile çevrilir. ve dairenizde kullandığınız internet sinyaline dönüştürülür peki neden adsl vdsl değil de fiber cevabı çok basit bakır kabloları ile iletimde yani DSL altyapılarda veri kaybı çok fazla olur bakır bir altyapıda kablo ana santralden çıkar ve binaya kadar gelir mesafe uzun olabilir bakır kablo üzerinden iletilen veri mesafe arttıkça büyük kayıplara uğrar ve uzun vadede bakım onarımı gerçekten hem maliyetli hem de zordur bu zorluk hem altyapı şirketlerine hem de binanızda kullandığımız bakır kablolardan dolayı sizin adınıza gerçekten zorluk çıkartır.

Ev İşyeri İnternet Tesisat İşleri Onarımı

İnternet teknik servis Örnek veriyorum santral ile binanız arasında yaklaşık olarak 50 m var bu kısa bir mesafe olduğu için kayıp değerleri yüksek seviyelerde olmaz.  ama mesafe 15 veya 10 km şeklinde yükseldiğinde kayıplar gerçekten korkunç boyutlara ulaşır santral çıkışı 16 megabit olan bir hız 10 km uzakta kullanacak kişi ancak 4 veya 5 megabit olarak alabiliyor yani bu gerçekten büyük bir kayıp fiber altyapıda ise durum çok farklı gerek kablo maliyeti gerekse bakım maliyeti gerçekten çok düşük ayrıca iletim elektrik devresi olarak değil ışık ile sağlandığı için hem çok hızlı  hem de neredeyse kayıpsız şekilde sağlanır santral çıkışı 100 megabit hız aynı şekilde kullanıcı ya da 100 megabit olarak ulaşır santral çıkışı binse daire içerisinde talep edilmesi durumunda 1000 megabit e kadar ulaşabiliyor.

İnternet Kablo Tesisat Onarım İşleri Nelerdir?

 

Fiber sistemlerinin birkaç çeşidi var Önce yaygın olan ve kullanılan 2 çeşidinden daha sonra da hangisini talep edip hangi koşullarda yapabileceğinizden bahsedeceğim bu sistemlerden biri binaya kadar fiber sistemidir.

İnternet Tamir Ustası  fiberin tek bir kılı binanıza kadar getirilir bina içerisinde fiber sonlandırma yapılır ve küçük bir santral kurulur bu santralde elektrik ile çalışır bu kısımdan sonra kategori 5 veya kategori 6 bakır kablo ile bina içinde dağıtım yapılarak altyapı sağlanır bu fiber türünde fiber sadece binanıza gelir daire içine girmez daire içi dağıtım bakır kablo ile yapılır Adsl ve Vdsl ‘deki gibi büyük kayıplar yoktur ancak son noktada yine bakır kullanıldığı için mesafe arttıkça hız kayıpları başlar. Tabii çok yüksek seviyelerde değil bu kayıplar bu mesafe uzunluğundan kastın yüksek binalar için geçerli örnek veriyorum birinci katta kullanan birinci katta  İnternet kullanan kişiyle 15 katta kullanan kişinin arasında hız farkı az da olsa olacaktır şimdi bu sistemi bir kenara bırakalım bir diğer sisteme geçelim bir diğer sistem ise daireye kadar fiber sistemidir. İnternet tesisat tamircisi bize ulaşabilirsiniz.

İletişim 0536 846 79 81

İstanbul İnternet Tesisat Teknik Servis Ustası

HİZMETLER BAŞLICA

FİBER KABLO ARIZA BAKIM İŞLERİ

FİBER İNTERNET KABLO SONLANDIRMA HİZMETLERİ

TÜM İNTERNET SAĞLIYICI FİRMALARIN İNTERNET KURULUM KULLANICI ADI VE ŞİFRESİ İLE TEKNİK KURULUM YAPILIR.

TÜRKCELL FİBER İNTERNET ARIZA BAKIM İŞLERİ

TÜRK TELEKOM ADSL VDSL VE FİBER OPTİK İNTERNET TEKNİK SERVİSİ KURULUM BAKIM İŞLEMİ

DATA KABLOSU CAT6 KATEGORİ KABLO BAĞLANTISI VE KABLO ÇEKİMİ

ROATER TEKNİK KURULUM İŞLEMLERİ

ELEKTRİK İŞLERİ VE DAHA BİRÇOK KONUDA BİZDEN DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

İSTANBUL ANADOLU YAKASI  – AVRUPA YAKASI İNTERNET TAMİRCİSİ 7-24